Analiza de Business – Managementul Cerintelor

exeloCursul Analiza de Business – Managementul Cerintelor, curs original Global Knowledge va da prilejul sa aprofundati rolurile si responsabilitatile unui analist de business – cel care reprezinta liantul de comunicare intre departamentele unei organizatii si, totodata, jucatorul esential in obtinerea succesului unui proiect.

Veti deprinde tehnicile cu ajutorul carora sa asigurati reusita unui proiect pe intreg parcursul desfasurarii sale – de la identificarea si analizarea variantelor posibile la verificarea conformitatii produsului final in raport cu conditiile prevazute initial.

Prin intermediul exercitiilor practice, veti invata sa definiti scopul unei activitati si sa stapaniti tehnici de cautare si gasire a conditiilor necesare atingerii lui, aplicabile apoi unei varietati de proiecte si beneficiari. Datorita faptului ca veti lucra activ pe construirea, documentarea, comunicarea si tratarea cerintelor veti asimila abilitatea de a lua in considerare nevoile unice ale consumatorilor, stakeholderilor si departamentelor implicate.

Ce veti invata:

•Rolul unui business analyst;

•Analiza si evaluarea unui business;

•Planificarea, gestionarea, analizarea, documentarea, evaluarea si comunicarea cerintelor;

•Realizarea de interviuri si workshop-uri eficace;

•Modelarea informatiilor;

•Prelucrarea si documentarea eficienta a regulilor;

•Obtinerea acordului

•Asigurarea indeplinirii cerintelor.

Cursul este aliniat cu BABOK 2.0, iar participantii la curs pot intra in procesul de certificare internationala al IIBA.

Trainer: VICTORIA CUPET

Victoria este consultant si analist de business cu experienta de peste 7 ani in domeniul IT, avand studii de programe si master international in informatica economica. Cunostintele aprofundate ale metodologiilor de analiza si modelare sunt atestate de certificarile internationale OCUP, OCSMP si OCEB, care dovedesc cunoasterea standardelor UML (Unified Modeling Language), SysML (Systems Modeling Language) si BPM (Business Process Management). In decursul acestor ani a desfasurat activitati de analiza, proiectare, implementare, training si mentorat in cadrul proiectelor informatice cu acoperire nationala.

Este membru fondator si Presedinte al IIBA Romania Chapter (International Institute of Business Analysis).

Locatie: Bucuresti

Perioada: 16 – 18 iunie 2011

Durata: 3 zile. 

Pret: 350 Euro / participant+TVA (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz).

 

Pentru mai multe detalii si inscriere:

Telefon: 0722 235 669

[email protected] ro