Evaluator de Competente Profesionale – Cod COR 241219 – Curs certificat CNFPA

De ce EVALUATOR de competente profesionale AUTORIZAT?

Deoarece absolventii unui astfel de program de formare dobandesc competente specifice utile certificarii lor in cadrul unui Centru de Evaluare si Certificare a Competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale.

Pentru ca autorizarea Centrelor de Evaluare se realizeaza doar cu EVALUATORI CERTIFICATI.

Pentru ca Romania a preluat Cadrul European al Calificarilor si cel mai tarziu la 18.06.2011 va aplica cerintele Cadrului European de Referinta pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si Formare Profesionala care solicita validarea oficiala a CALITATII institutiilor din domeniul educatiei si formarii profesionale.

De ce va recomandam sa alegeti acest Program de Formare Profesionala organizat de FiaTest Centru Educational?

Pentru ca sunt abordate cerintele UE relationate cu: EQF-Cadrul European al Calificarilor/ EQARF-Cadrul European de Referinta pentru Asigurarea Calitatii in formarea profesionala/ ECVET – Sistemul European de credite transferabile in educatie si formare profesionala.

Pentru ca se prezinta metodologia de asigurare a calitatii intr-un CECCP bazata pe sistemul PDCA, ISO 9001/2008 si Modelul de Excelenta al EFQM.

Pentru ca participantii vor dobandi cunostintele si deprinderile specifice si vor primi consultanta de specialitate pentru a pregati un Centru de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale in vederea autorizarii de catre CNFPA.

Pentru ca se prezinta BUNE PRACTICI specifice Centrelor de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale.

Pentru ca LECTORII sunt specialisti reputati la nivel national si european in domeniul evaluarii si certificarii competentei profesionale si al sistemelor de management al calitatii:

Prof. dr. ing. Ion Hohan: Formator si Evaluator autorizat CNFPA; Evaluator al Premiului European de Excelenta; Membru al CNFPA (1999-2007); Expert al ENQAVET-European Network for Quality Assurance in Vocational Education and Trainer (2005-2008); Expert al proiectului POS DRU CALISIS ”Asigurarea Calitatii in FPC”.

Prof. Lucia Hohan: Formator si Evaluator autorizat CNFPA; Evaluator al Premiului Roman de Excelenta; Evaluator TELC – The European Language Certification; Evaluator Certificat al CECCP FiaTest autorizat de CNFPA.

Psih. Violeta Gogu – Expert in comunicare si relatii publice/ARACIP – Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP).

Locatie: Bucuresti

Perioada: 01 – 03 si 08 – 10 aprilie 2011

Durata: 40 de ore curs

Intalnirile au loc face-to-face si 10 ore e-tutoring pentru elaborarea Proiectului de Absolvire intr-un interval de 3 saptamani dupa finalizarea cursului Face-to-Face.

Pret: 1000 RON/ persoana (Cursurile autorizate de CNFPA sunt scutite de plata TVA, conform OG nr 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor).

Reduceri:

a) Pentru participarea la ambele stagii – FORMATOR si EVALUATOR – se acorda o reducere de 10%;

b) Pentru mai mult de 4 participanti de la aceeasi organizatie se acorda o reducere de 10%;

c) Pentru reprezentanti ai partenerilor proiectului PROACTIV – Cartel ALFA si UGIR 1903 – se acorda o reducere de 10%

Inscrierea la cursuri se face in limita locurilor disponibile.

Numarul minim de participanti pentru demararea unui PFP este 10.


Pentru mai multe detalii si inscrieri:

Cristina Brincoveanu – Manager instruire

e-mail: [email protected]