Professional MBA „Project & Process Management”

ROLAND GAREIS CONSULTINGROLAND GAREIS CONSULTING si WU Executive Academy Viena organizeaza in Romania din anul 2008 singurul program MBA cu specializare in managementul proiectelor si proceselor – Professional MBA Project & Process Management.

Inscrierile pentru a patra grupa a programului continua pana la data de 20 iunie 2011. Programul va incepe in Bucuresti in data de 8 iulie 2011. Cele 24 de module ale programului sunt sustinute de traineri internationali, o data pe luna, in zile de week-end, pe parcursul a 18 luni.

Programul PMBA aduce in plus fata de modulele de business ce se regasesc in cadrul programelor MBA generale o specializare in managementul proiectelor si proceselor. Prin urmare, participantii dobandesc cunostinte solide pentru administrarea afacerii, dar si cunostintele si competentele necesare pentru managementul proiectelor si programelor, pentru un management profesionist al proceselor, precum si competentele sociale necesare.

Participarea in cadrul programului poate fi finantata partial cu ajutorul burselor CEE oferite de WU Executive Academy pentru persoanele din statele Europei centrale si de est.

 

Pentru informatii suplimentare legate de programul PMBA si bursele CEE, va rugam sa o contactati pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.