Totul despre insolventa si falimentul societatilor comerciale

WTIBConferinta va prezenta companiilor informatii legate de procedura insolventei, oferind atat solutii de prevenire, cat si metode de redresare in cadrul procedurii.

Prezentarile vor dura o zi si vor fi facute de Rudolf Vizental pe segmentul economic si Vasile Godinca-Herlea pe segmentul juridic, ambii specialisti ai Casei de Insolventa Transilvania, cu experienta de peste 10 ani in managementul procedurilor de insolventa.

Acest eveniment isi propune sa vina in sprijinul tuturor celor care sunt implicati sau interesati de acest subiect, participantii beneficiind de punctul de vedere al lectorilor Casei de Insolventa Transilvania, cea care a gestionat procedura insolventei privind un numar de 650 de societati comerciale, fiind prezenta la nivel national si ingloband peste 60 de specialisti, 15 practicieni in insolventa si 12 echipe de lucru, cu o experienta pe piata de aproape 10 ani, si cu peste 400 de dosare de insolventa sau lichidare voluntara instrumentate.

De asemenea expertiza CITR acopera arii de activitate dintre cele mai diversificate: imobiliare, constructii, agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, activitati comerciale, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate, etc.

Lectori: Rudolf Paul Vizental si Vasile Godinca-Herlea

Ne adresam

  1. Reprezentantilor companiilor (CEOs, CFOs, antreprenori) care vor sa afle cum pot identifica semnele unei situatii de insolventa;
  2. Reprezentantilor IMM-urilor din regiune care se pot gasi in aceasta situatie si care vor sa afle cum pot preveni ori solutiona eventualele probleme economice.

Prin aceasta dorim

·         Sa prezentam insolventa nu ca pe o problema, ci ca pe o solutie;

·         Pe termen lung, putem preveni situatiile de faliment in regiune, deoarece managerii vor sti deja care sunt instrumentele de redresare.

CASA DE INSOLVENTA TRANSILVANIA (CITR) este liderul pietei de insolventa din  Romania si actioneaza ca liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura (institutii publice, creditori bugetari, banci si furnizori de utilitati sau de alte materii prime). CITR a pus accent pe excelenta profesionala, fiind o prezenta constanta la Conferintele de specialitate atat din tara, cat si din strainatate, asociatii sai fiind membrii INSOL Europe, avocati si practicieni de renume, auditori financiari.

Tema  Conferintei

Subiectele abordate in cadrul conferintei vor fi:

▪                Solutii de preventie a insolventei

 Printre solutii: mandat ad hoc si concordat preventiv;

  • Solutii de redresare in insolventa

 Ca exemple: LBO,  transformarea datoriilor in actiuni, haircut, modificare statut fara acordul actionarilor – prezentare studii de caz;

  • Intrebari si raspunsuri.

Locatie: Bucuresti

Perioada: 6 iunie 2013, in intervalul 9:00 – 13:30

Pret: 450 Lei plus TVA

Reduceri:

3% – 2 persoane;

5% – 3 persoane;

7% – peste 4 persoane

Pentru mai multe detalii si inscriere:

e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *